dag 5: vad är kärlek?

Jag har aldrig upplevt riktig kärlek som man känner till en kille, utan för mig är kärlek något annat. Hela min familj, min släkt och mina vänner har sån stor del i mitt liv. Och jag älskar dom alla, det är kärlek för mig!

idag är det exakt en månad kvar

TILLS JAG ÅKER TILL VÄRLDENS BÄSTA MARLENE I USA!! ♥



min vecka

nu ska ni få se vilken rolig vecka jag har framför mig!

Måndag - Intersport 10 - 18, Ridning 19 - 20.30
Tisdag - Intersport 10.00 - 16.00, jobbet (mitt riktiga jobb alltså) 16.00 - 21.00
Onsdag - Intersport 10.00 - 16.00, jobbet (mitt riktiga jobb alltså) 16.00 - 21.00
Torsdag - Intersport 10.00 - 20.00
Fredag - Intersport 10.00 - 20.00

+ att nästan en sån här hög med plugg väntar på mig



första advent

Har haft en super mysig helg. I fredags jobbade jag först och sen var jag barnvakt åt mina sötisar hela kvällen! Igår var vi hemma hos Maria några tjejer och lagade mat och myste massa, var jätte länge sedan jag umgicks med dom så var så roligt att träffa alla igen =) Nu ska jag iväg på julskyltning i stan eftersom att det är första advent, ikväll ska jag bara mysa ännu mer. Puss ♥

Min nya ring

torsdag

Godkväll! Hade super mysig dag igår med min fina vän Linnea, vi gick som sagt på Due Date, den var bra men jag förstod inte riktigt alla skämten.. Sen åkte vi hem till mig och sov, vi gick hem från köpis, det var verkligen helt omöjligt att ta sig framåt! Jobbade 10 till 6 idag som vanligt, sen har jag pluggat massor, tagit en power nap och skypat med bästa Marris!! Resten av kvällen ska jag och mina popcorn bara mysa framför en film. Puss ♥

Justja, någon frågade om jag praktiserade i Valbo eller i stan och jag är i Valbo på köpis!


Världens bästa

Onsdag

Nu ska jag ta mig iväg till Intersport i snövädret! Som tur är kommer morfar och hämtar mig och skjutsar sedan dit mig =) Ikväll blir det bio med mitt hjärta ♥ Vi ska se Due Date, hoppas den är bra! Jobbar till sex och sen ska jag skypa med Marris innan jag åker iväg till stan också. Saknar henne!

dag 4: det här åt jag idag

Haha, är det någon som kan gissa vad det kan vara för nyttigt? Kan lova att alla som känner mig nära vet att det garanterat inte är någonting nyttigt!! Jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig men någonting lär ju vara fel iaf. Jag äter godis, chips eller popcorn varje dag.. Jag är jämt sugen och kan stoppa i mig hur mycket som helst, finns inget stopp. 

Har väl hänt ibland att jag ska verka nyttig och sådär men det har hållt HÖGST en dag, ibland inte ens en dag.. Inte tränar jag heller, det enda jag gör är att rida en gång i veckan och vad jag vet bygger man inge muskler på det ;)



tisdag

Godkväll! Gick till Intersport imorse, slutade vid sex tiden och då cyklade jag iväg till Hailey och var barnvakt till henne hela kvällen, pluggade lite medan hon sov :) Ska snart sova nu för ska upp tidigt imorgon också! Sen efter praktiken ska jag och Linnea gå på bio och sen sover hon hos mig. ♥

dag 3: mina föräldrar

Vill börja med att säga att jag älskar både mina föräldrar så enormt mycket och jag vore inte den jag är idag utan dom. Och jag kan inte vara stoltare när jag säger att just dom är mina föräldrar! De stöttar mig till tusen, de pushar mig till att göra det jag vill och dom älskar mig för den jag är.



Tänkte börja berätta lite om min mamma! Hon heter Susanne Lindgren och är 47 år, om jag nu minns rätt. Hon blev tillsammans med pappa när hon var 16 år, alltså ett år yngre än jag är nu och dom är fortfarande tillsammans. Dock har dom inte gift sig eller så utan bara förlovat sig och det passar bra för dom. Pappa var 19 när dom träffades så båda var väldigt unga! 

Jag och min mamma har jätte bra kontakt och jag berättar allting för henne, hon förstår mig och jag tycker det är så skönt att ha den relationen med henne. Visst vi bråkar ibland, men vilka gör inte det. Det är när båda är trötta och griniga. Annars är vi alltid sams och tycker väldigt lika om mycket! 





Min pappa är 49 år men tycker själv att han ser ut att vara 30 ;) Tycker jätte synd om honom, för ungefär ett år sedan så var han i Fjällen med några kompisar! När dom en dag skulle åka slalom skidor så lyckas han på något sätt vrida till benet så att båda benen i det ena benet går av, benet bara hängde i skinnet, så envis som han är sliter han av sig pjäxan. Hur ont lär inte det ha gjort då? Iallafall så är han fortfarande sjukskriven då han inte är frisk ännu utan har fortfarande ett uppsvullet ben som är helt rött. Men han är stark och han klagar inte mycket, just nu jobbar han fyra timmar om dagen.

Jag har fått min envishet av pappa som sagt + min korta stubin, så jag vet att han inte menar något illa när han brusar upp ibland, för jag är exakt likadan. Pappa ställer alltid alltid upp för mig och jag vet att det bara är att ringa eller prata med honom om det är någonting. Det är så skönt att veta det, att jag inte behöver vara rädd för att varken berätta någonting för pappa eller för mamma! 




måndag

Kom precis hem från praktiken, mitt huvud DUNKAR. Haha. Men det var hur roligt som helst och alla var jätte snälla :) Ska hoppa i ridkläderna nu och sen åka och rida. När jag kommer hem har jag lite läxor att göra sen ska jag dö på sängen. Puss ♥

Såhär trött är jag nu!!

söndag

Godmorgon söndag! Hade super mysigt igår kväll, kollade på massa filmer med Sofia och åt popcorn. Somnade ganska sent så idag är jag trött. Ska åka upp till köpis och köpa godis och telefonkort sen ska jag bara vara hemma hela dagen! Imorgon börjar min APU så då hade jag tänkt vara utvilad. Puss ♥

dag 2: Min första kärlek

Ska jag vara ärlig här har jag aldrig haft någon riktig "kärlek" utan det har inte funnits i mitt liv på det sättet. Och jag känner ingen sorg över det eftersom jag aldrig har upplevt det på sättet väldigt många har.

Självklart hade jag massa killar när jag gick i trean fyran men det räknar jag inte som kärlek. En gång hade jag tre killar samtidigt, hur populär var inte jag? Haha, jag tyckte inte att det var nå konstigt alls, dock var det lite jobbigt på alla discon för då hade jag tre killar att dansa med vilket inte gick ihop.

Jag kommer ihåg på lågstadiet, då skickade vi alltid lappar till varann där det kunde stå: får jag chans på dig? och tre olika rutor att fylla i, ja nej eller kanske! Haha också var man jätte pirrig när man skulle få tillbaks lappen. Det höll kanske högst en vecka mellan oss då kan jag tala om ;)


Har fallit för killar, men inte på det sättet att jag blivit kär. Så vi får se när den rätte dyker upp!

den här mobilen blev det


hur bra som helst


godmorgon lördag

Godmorgon! Frågan är ju vad jag gör uppe redan, är super trött men kan inte somna om.. Ska snart iväg till köpis och äntligen köpa mig en ny mobil!!! Hatar touch. Sen ska jag mysa med min fina vän Sofia ikväll! ♥

Dag 1: Om mig

Okej, vart ska man börja då.. Jag är född och uppvuxen i Valbo, där jag även bor nu, i samma hus till och med! När jag var liten var jag väldigt envis och bestämd, men hade alltid ett leende ändå, varje kort från när jag är liten så skiner jag som en sol! Har växt upp med både mamma och pappa och vi har alltid haft en sammanhållning i familjen och det är jag så himla glad för, mycket av det har gjort mig till den jag är idag. 

Jag går andra året på gymnasiet nu på Barn- och Fritidsprogrammet där jag trivs hur bra som helst! Har världens bästa lärare och klasskompisar! Plus att det känns väldigt bra med programmet, jag tycker att kurserna vi läser är intressanta och därför går det väldigt bra i skolan. Det gör även att jag inte känner mig skoltrött, har gjort det bara någon enstaka gång under gymnasiet då det varit väldigt mycket i skolan!

Tänkte berätta lite om hur jag är som person! Jag mår väldigt bra just nu och det gör att jag oftast är väldigt glad och positiv, men jag har såklart också stunder då jag känner mig nere. Dock inte så ofta nu för tiden! Är fortfarande väldigt envis och bestämd men kan kontrollera det bättre nu, förr blev jag galen om inte jag fick bestämma. Gick inte att reda ut någonting med mig för jag hade världens kortaste stubin (fått det av papsi ;) Nu blir jag bara så om jag är trött och hungrig och vill bara vara ifred, annars är jag lätt att ha och göra med!

Tänkte bara avsluta med att jag har världens underbaraste bästa vän, + vänner och världens bästa familj! Men det får ni läsa mer om dom andra dagarna




mitt liv

Hittade det här på Sofias blogg och tänkte att jag också skulle göra det. Hehe. Dock förstår jag inte vad som menas med alla men det är väl bara att tolka på mitt vis!

Jag ska alltså en gång om dagen skriva om dessa saker:
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

mys fredag

Nu är jag hemma igen, hade matte i 45 minuter och sen åkte jag ner på stan. Fick med mig två tröjor på rean, en mössa, foundation och puder =) Har ingenting speciellt planerat idag, tänkte bara ta det lugnt hemma med familjen, vilket var ett tag sedan jag gjorde! Puss ♥ 

Bilder på det jag köpt

Mössa - 79kr Cubus

Tröja - 99kr Gina Tricot

Tröja - 99kr Gina Tricot (den är finare i verkligheten, inte lika stor som den ser ut på bilden)

till skolan


torsdag

Har haft en super mysig dag idag, skola först och sen åkte jag direkt upp till mormor och morfar som varit utomlands en månad nu. Saknat dom! Sen åkte jag hem snabbt och åt mat och duschade, åkte in till stan och fikade med min andra halva och kom nyss hem =) Imorgon har jag sovmorgon till halv tolv och sen har jag en 45 minuters lektion innan jag slutar. Hehe. Men tänkte sova nu ändå för är så himla trött. Puss natti ♥



bilder från idag


onsdag

Har haft fullt upp hela dagen, hela klassen + B åkte från polhem imorse klockan halv åtta. Vi åkte till Tom tits, stannade på vägen och åt donken, det var nog dagens höjdpunkt! Fanns några roliga saker där iaf, åkte en rutschkana från högsta våningen, den var skit rolig bara det att en gång när jag åkte var det någon jävel som klättrade upp för den medan jag åkte så åkte jag in i han så han ramlade ner på mig...

Åkte hem vid tre så var hemma i Gävle igen vid fem, åkte direkt därifrån upp till mina sötisar och var barnvakt åt dom, så kom hem för ungefär en timme sedan! Nu är jag hur trött som helst, men har lite kvar att plugga innan jag kan somna.


Igår följde min andra halva med mig hem efter skolan, hon sov kvar! VI hade det hur mysigt som helst och hann med en hel del! Hon är värd allt för mig ♥ Nu ska jag sova. Puss natti!

Bilden visar min kärlek för chips + hur trött jag är (kolla ögonen)

måndag

Jag är så himla slut nu, mina ben värker verkligen och mitt huvud dunkar. Kom nyss hem, hade en väldigt bra första dag på jobbet! Nu ligger jag utslagen i sängen och ska snart sova, upp tidigt imorgon igen.. Puss ♥



jag saknar sommaren och värmen så himla mycket


söndag

Hello igen! Har haft en super mysig helg med mina fina vänner. I fredags åkte jag hem till Julia efter skolan där Maja och Sandra också var :) I lördags åkte jag och papi in till stan och åt på Österns Pärla, det var hur mysigt som helst! Sen tog jag tåget till min bästa vän och hade en fin kväll med henne som alltid! Idag åkte vi in till Sandviken och myste ännu mer. Nu kollar jag på Beck och ska alldeles strax sova.

Imorgon ska jag till skolan och ha lite matte och sen skriva prov. Efter skolan åker jag direkt till jobbet, första dagen! Lite pirrig men kommer gå kanon. Puss sovgott ♥

long time, no see

hola amigos! Jag lever och mår bra. Hehe. Så jäkla konstigt, ibland vill jag blogga hela tiden och kan skriva flera inlägg om dagen, men ibland orkar jag inte skriva på hur länge som helst! Har iaf haft ett toppen lov, umgåts med personer jag tycker om, varit barnvakt massor och fått jobb :) Kunde inte bli bättre. Ska sova nu, upp tidigt imorgon för skola. Puss ♥

Vi hör ihop, du och jag!


vill ha


The script - for the first time


onsdag

Idag har jag varit med sötisarna Nova och Hailey hela dagen! Vi var först på leklandet några timmar på förmiddagen och sen åkte vi hem till dom och lekte massa. Hur mysigt som helst!

Imorgon bitti ska jag upp på en spännande sak. Så nu är det bara att hålla tummarna! Berättar mer sen när jag känner för det och när jag vet hur det blir. Sovgott ♥

Byter däck!!




my birthday

Hade verkligen en super bra födelsedag! Först kom mami, papi och Majsan in till mig på morgonen med frukost (godis och bulle!! det får man äta när man fyller) fick paket av dom och så. Sen vid ett kom släkten hit och fikade och fick mer paket =) Sen åkte jag med farmor till stan vid tre så gick jag där och köpte lite nödvändiga saker innan jag hoppade på tåget till Ocklahoma, där jag fick en super bra present av min bästa vän! Vid sex åkte vi upp till en lokal som L + några till hade hyrt där vi klädde ut oss och förfestade lite innan allt folk kom. Hade verkligen super roligt helt kvällen. Vid tio så hör jag att någon skriker mitt namn i högtalarna så då drog dom upp mig på scen och alla sjöng för mig =) Hihi. Sen vid tolv var det tydligen för många föräldrar som ringt och varit oroliga för sina barn så då lärde polisen stänga.. Aja, jag var super nöjd med hela dagen så för mig gjorde det ingenting så jag och bästis tog en taxi hem till henne och åt chips och gick sedan och sov!



måndag

Berättar snart om min födelsedag!
Igår vaknade jag upp hos Linnea vid nio, då var det bara att slänga på sig kläder och åka iväg på hennes match, som dom tyvärr förlorade. Sedan gick vi till atalanta och åt en fet kebabtallrik, vilket vi absolut var värd =) Efter det tog vi oss till ica och köpte chips. Sen åkte vi hem till henne och slappade hela kvällen, vid åtta tog jag tåget hem och sov!

Idag sov jag länge! (Förutom att jag fick väckning klockan sju av en person som trodde jag skulle upp i skolan, haha tack!!!!) Vid ett åkte jag och Majsan upp till donken och åt mat, sen gick vi på köpis lite med mamsen innan vi åkte hem igen. Linnea och Sofia kom till mig runt fyra och vi har spelat spel och kollat på film, ätit godis och popcorn :) Dom åkte nyss hem så nu ligger jag här själv igen. Ska snart sova för jag är super trött. Imorgon ska jag mysa lite med Linnea och sen ska jag Majsan och mami bowla på kvällen. Toppen! Puss ♥