Working 9 - 19

img_3362 (MMS)

Är uppe på golfen nu och jobbar, skönt för det är så fint väder så kan sitta ute och sola samtidigt :) hade en toppen helg med fina människor! Mys på fredagen, dansa som aldrig förr med min bästa vän på lördagen och jobb på söndagen. Var och färgade slingor i mitt hår igår, syns inte så jätte bra men vart lite ljusare så det är skönt! Nu ska jag fortsätta njuta här i solen. Ha en fin tisdag :)


Huvudstaden

För några veckor sedan var jag och min vackra Emma i Stockholm några dagar och bara umgicks och tog igen lite förlorad tid. Har inte lagt upp bilderna än så tänkte passa på att göra det nu när jag är på blogg humör :)
















Älskar dig. ♥

My heart is refusing me

En av anledningarna till att jag inte bloggat är för att jag spenderat varje ledig sekund med min fina syster. Har även umgåtts med underbart fina vänner och min fina N. Som vanligt även jobbat en del, men jag klagar inte för jag trivs! Imorgon ska vi hem till min kusin som tagit studenten och sen beger jag mig mot mitt andra hem för tacos mys hela kvällen med mina fina :) Söndag väntas ännu mer jobb och efter det massa mys. Ha en fin helg!

Sometimes we put up walls, not to keep people out,
but to see who cares enough to knock them down.

Sitter i bilen nu påväg till Arlanda!!! Om...

Sitter i bilen nu påväg till Arlanda!!! Om en timme får jag äntligen träffa min själsfrände! Puss och kram älskar dig Marris!


18 timmar!!

Om 18 timmar hämtar vi världens bästa Marlene på flygplatsen!! Jag är så himla lycklig nu, vill bara sova nu så att klockan ska gå fortare!!

This is life

Sommarlov. Äntligen, det är en sån himla lättnad att äntligen ha gått ut tvåan för det betyder att det bara är 1 år kvar tills jag är helt fri! Har haft en underbar helg men fina personer. Firat studenter, ätit och druckit gott, myst och jobbat. Nu ska jag byta om och ta cykla ner och jobba några timmar sen ska jag mysa med Niklas resten av kvällen!


Fredags


Lördags












Nu är vi på Gröna Lund, det är jätte fint ...

img_2815 (MMS)

Nu är vi på Gröna Lund, det är jätte fint väder och vi har det jätte roligt! Åkte nyss extreme, helt sjukt!! Blir nog kvar här hela kvällen. Ha en fin onsdag!