Lördag 9/7 2011

Hade en toppen dag. Firade världens bästa vän hela dagen! Jag Linnea och Elina köpte tacos på förmiddagen som vi lagade tillsammans och sen satt vi ute i solen hela dagen med lite vin. Vid halv åtta tog vi tåget in till Gävle och satte oss på Söderhielmska 17 glada tjejor. Åt god mat och drack gott, vid tolv tiden drog vi oss mot Slick och sen avslutade jag och Linnea kvällen på Interpool med några vänner innan en fartfyld bilresa hem väntade och sen somnade vi fint.

Grattis älskade du

Idag fyller min själsfrände år. 18 hela år, som hon har väntat och vi invigde det med en spårad kväll igår på söderhielmska/slick/interpool. Hon är min bästa vän och har varit det i 8 år nu. Jag behöver henne, hon behöver mig. VI behöver varandra. Älskar dig!

En del av sommaren 2011

Var så varmt inne så jag och Linnea gjorde en dubbelsäng på gräsmattan

Världens bästa Marlene kom hem

Julia 18 år


Båttur i Söderhamn



Matilda 18 år 









Onsdag 6/7 2011







Fin onsdag. Vaknade upp med fina människor. Hem och sola med bästa Marlene och Caroline. Åkte upp till Linnea & Elina på stan. Hem till Tilde. Slick. Sova med fina människor. Älskar er!!

Livsglädje

Har massa bilder att dela med mig av och massa minnen att dela. Får se om jag orkar lägga upp det, gör några olika inlägg om olika tillfällen I think :) Men jag mår så himla bra just nu och jag har tagit vara på varenda dag och timme av mitt sista sommarlov. Jag njuter!

I bet you'll never remember the things I'll never forget