Lov

Äntligen lov. Har jobbat hela helgen, + varit barnvakt, myst med Maja och tränat! Idag ska jag ligga hemma hela dagen och kolla på film och ta det LUGNT! Det behöver jag efter helgen. Imorgon ska jag på bio med fina vänner, mysigt!

Jessie J - Who you are


Onsdag

Myste hemma hos Linnea i måndags, pluggade hela dagen igår, Myst med Linnea idag. Imorgon blir det zumba efter skolan och sen tror jag det lutar åt sushi och bio efter det, även sovsällskap! Nu ska jag plugga som aldrig förr. Puss ♥



Världens finaste Marlene


Helgen

Har haft en toppen helg även fast jag varit sjuk hela helgen. Myste med fina vänner i fredags, 40 års kalas igår och sushi på stan med fina vänner idag! Nu ska jag sova, skola imorgon. Sovgott!



Den här goodingen blir snart min!


Mysig vecka

Jag mår inge bra. Är sjuk. I tisdags så kom Emma hem till mig och myste med popcorn och film. Igår tog vi en donken på lunchen för det var så äcklig mat i skolan. Åkte upp till stan och fikade med Emelie efter skolan, mysigt att träffa henne igen. Föööör länge sedan! Efter det åkte jag hem till Emma, hennes pappa bjöd på kebabtallrik, ljuvligt. Sen myste vi med film hela kvällen + cheeseballs =)

Vaknade hos Emma idag och kände mig inge pigg alls. Har bara blivit värre under dagen. Tog mig igenom halva zumban sen var jag tvungen att sätta mig ner och ta det lugnt. Pappa bjöd på pizza sen när vi kom hem. Någon som njuter lite för mycket av det goda? JA..

Imorgon ska jag ut på äventyr + en till spännande grej. Natti ♥

- Jag älskar er


Måndag

Kom nyss hem från jobbet. Åkte dit efter skolan. Fått massa fint idag på Alla ♥ Dag! Ska äta glass nu och sen ska jag sova. Skola imorgon. Sen hoppas jag att Emma kommer och myser imorgon kväll & natt.

Jag älskar söndagar

Hade super mysigt igår med min fina. Åt sushi, satt oss och fikade med Mathilda och sen åkte vi hem till henne och åt chips och godis =) Tog en lång sovmorgon idag. Skönt! Kom hem för ett tag sedan, käkat tacos och väntar nu på att Solsidan och Wallander ska börja! Måste plugga lite innan dess. Puss ♥

Två bilder från Kungsberget förra veckan


Ett och ett halvt år sedan


- Världens finaste vän

Hade super mysigt igår! Ska snart åka in till stan och möta upp min bästis, vi ska käka sushi och fika. Efter det åker vi hem till henne och myser hela kvälle och natten med chips =) 



Bruno Mars - Who is


Fredag kväll

Stod ute i 45 minuter och väntade på min buss imorse. Den kom dock inte.. Har precis ätit och nu ska jag ta mig in till stan. Ska möta upp mina fina vänner för lite fika och sen ska jag till Majsis på myskväll! ♥



Bussen kom aldrig så får ta den som går nu. Hejdå!


Äntligen fredag

Vilket jäkla snöväder det varit inatt och vilket jäkla snöväder det är ute nu.. Plus att det är jätte kallt och blåser. Har världens träningsvärk. Trodde inte det gick att ha såhär ont. Bara att kämpa vidare idag! Ska snart gå mot bussen, vi får väl se hur många timmar sen den är om den ens kommer fram idag. Ikväll ska jag mysa! ♥

Sitter och äter frukost och gör mig redo för fittness


Två bra låtar!



Sovgott!

Jag är så himla slut. 1 timmes aerobic, 1 timmes step interwall, 1 timmes cirkelfys & 1 timmes zumba. Nu ska jag släcka lampan och sova. Imorgon bitti är det fittness igen, 1 timmes slide & 1 timmes step interwall. Träningsvärk! Sovgott!

Hedesunda kväll

Linnea är så jäkla nöjd på den här bilden. Bara vi som vet varför! Och jag är så jäkla less. Bara vi som vet varför ;)

Torsdag i skolan

Sitter i skolan nu och jobbar. Hehe. Det är pizza till lunch snart! Efter det har jag fittness till fem och sen ska jag på zumba =) Puss ♥

Onsdag

Har varit så himla roligt i Kungsberget idag. Perfekt väder. Kom nyss hem, är helt slut i hela kroppen. Så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla film. Skulle behöva plugga lite ikväll också!



Kungsberget

Jag köpte ju en ny byrå idag, så efter att jag hade varit barnvakt så flyttade jag över alla kläder från mitt gamla rum till mitt nya. Det tog två timmar. Ska sova nu för imorgon ska vi till Kungsberget med klassen =) Sovgott!

Bussen påväg till Kungsberget förra året;



Såhär mysig har min kväll varit;


Tisdag eftermiddag

Skola idag. Jag och Majsan drog en donken till lunch! Mötte upp älskade mamsi på Ikea efter skolan, vi köpte en byrå till mig och en massa småsaker till mitt rum =) Ska upp till småfisarna nu och vara barnvakt, de ska bjuda på pizza!

Sömnlös natt

Har inte sovit många timmar alls inatt. Kollade på Paranormal Activity, ensam. Värsta jag gjort. Sov med lampa tänd och var påväg att gå och lägga mig med min syrra ett x antal gånger. Tillslut somnade jag, runt fem kanske. Trött idag? Japp.


Hon tror hon är rolig. Är hon det? Nej.


Älskade vän



Måndag eftermiddag

Hade super mysigt med min fina vän igår, åt så vi sprack som vanligt! Kom nyss hem från skolan och nu har jag hoppat i mjukisdressen för jag ska bara ligga och dö i sängen hela kvällen. Fyfan vad skönt.

Några få bilder från dagarna som passerat:


Söndag

Har pluggat hela förmiddagen och ska fortsätta med det ett tag till. Lite senare åker jag till älskling för myskväll!

Här är en bild på mitt nya rum



Jag saknar dig min fina


Lördag

Hade super mysigt hos Emma igår! Tog en lång sovmorgon idag. Välbehövligt! Har legar i sängen och kollat på The Mentalist resten av dagen. Ska snart rycka upp mig och ta mig upp till små struttarna för att vara barnvakt! 



Jobbet nu

Hörs imorgon eller senare ikväll.



Jag älskar dig


Äntligen fredag

Sitter i skolan och myser lite. Hade boxersize på fittnessen, var så jäkla jobbigt. Jag skakar fortfarande. Hehe. Ska jobba efter skolan, jobbar till nio och efter det ska jag hem till Emma på myskväll. ♥



Bra låt!


Torsdag kväll

Skola idag. Efter det mötte jag upp mina älsklingar L & M för lite fika och sushi. Tog mig sedan till valbo för en timmes zumba. Så nu ligger jag död i min säng, mätt efter två middagar! Ska snart sova, inge plugg. Så skönt!

Så jäkla rolig! Ni måste se hela.


I.DO.NOT.CARE.


Godnatt onsdag

Skolan idag. Fikade på stan med Maja efter skolan och sen åkte jag till köpis och mötte upp mina fina vänner. När jag kom hem pluggade jag lite och nu ska jag hoppa i säng. Lång dag imorgon! Puss ♥

Sista dagen i Öland. Så mysigt.


Så bra låt


Godmorgon onsdag

Har sovmorgon idag. Lyckades pricka in tandläkarbesök. Hörs efter skolan sen! 



Tisdag eftermiddag

Kom nyss hem. Var i skolan och efter det följde jag med mamsen på lite ärenden. Ska strax äta och sen ska jag upp och vara barnvakt åt mina sötisar hela kvällen. Tänkte passa på att plugga lite medan de sover sen! Puss ♥

Längtar tillbaka så mycket.