Always

img_4106 (MMS)

Igår var en helt fantastisk dag. Länge sedan jag upplevde en sådan värdefull kväll, jag och mina fina vänner delade våra minnen, skratt och planer! Vi åt god mat och drack gott. Vi fck alldeles för lite sömn men det var det värt! Jag har världens finaste vänner.


Stockholm

img_8539 (MMS)

Är i Stockholm med Emma, vi ligger och slappar framför TV och ska snart sova så vi orkar upp imorgon för då ska vi på Gröna Lund hela dagen! Vi blir kvar här till torsdag och vi ska bara mysa med varandra hela tiden :) hör av mig när jag har tid! Puss


Helgen

Fredag







Insåg nu att jag bara hade bilder på mig och Linnea från i lördags så bjuder på en sådan :)

Älskar dig!!

Veckorna rullar på

Kom nyss hem från stan. Tog en fika med Emmsan! Ska upp och jobba nu, sen åker jag direkt till stan för tjejkväll med mina fina. Åker sedan hem till Emmsan och myser framför BB, standard! Fullt upp hela veckan, inte velat stanna upp och tänka. Jobbat och umgåts med fina vänner. Kommer bilder från helgen idag också :) Ha en fin torsdag!

Vet inte vad det är men fan va klantig jag...

img_1552 (MMS)

Vet inte vad det är men fan va klantig jag har blivit. Idag och igår har jag hunnit med detta: ramlat i två olika trappor på offentlig plats, (en gång i donken trappan när jag hade min mat i handen så den ramla ut och en gång i matsalstrappan, dock utan mat som tur var!) klämt fingret och foten i olika dörrar och bränt mig på en toastmaskin, svider så in i Norden att jag lär ha blött papper på där det gör ont!!! jag är aldrig klantig annars så förstår inte vad det är...


Min andra halva

Är uppe på golfen nu och jobbar. Skön dag i skolan idag, är klar med allt som ska lämnas in så fick sluta tidigare + att jag är ledig imorgon!! Underbart. Hade en jätte mysig dag igår med min älskling, vi återskapade den galna lördags kvällen, åt god mat, kollade fotboll och sen myste vi framför TV där båda somnade runt 9! Slutar jobba vid 7, då ska jag ta mig till Emma också ska vi mysa hela kvällen och vara uppe extra länge eftersom vi kan sova hur länge vi vill imorgon! Ha en fin måndag, det ska jag ha.


Har haft en fin helg! I fredags firade vi ...

img_0450 (MMS)

Har haft en fin helg! I fredags firade vi Sandra sen åkte jag hemåt och mös. I lördags åkte jag upp och jobbade ett pass sen mötte jag upp Linnea, vi åt pizza och fixade oss sen åkte vi upp till Brynäs på förfest innan vi drog till Bara Vara och firade Jennifer :) kvällen spårade totalt! Sen åkte jag och sötis hem till mig och sov. Mötte upp Linnea imorse, vi käka donken och fikade sen tog vi oss mot Ockelbo. Nu är vi på match och efter den ska vi hem och käka chips + dipp!


Sandra 18 år

Kom nyss hem från stan. Har myst massor med fina personer! Martina och Emma kommer snart hit, vi ska till Sandra och fira hennes birthday :) Igår åt jag sushi med mitt hjärta och sen åkte jag iväg på zumba med Ellen. Åkte hem och duschade sen åkte jag hem till Sofia och Linnea och myste, sen mötte jag upp sötis och vi åkte hem till mig och mös :) Nu måste jag kila. Ha en fin fredag!

Myser med mina tjejor! Vi ska snart till s...

img_3637 (MMS)

Myser med mina tjejor! Vi ska snart till stan och äta middag med älsklings Sandra som fyller år idag :) efter det ska jag på bio med sötis! Vi ska se nya pirates filmen. Ha en fin onsdag :)


Just nu är jag barnvakt åt mina sötisar, v...

img_8216 (MMS)

Just nu är jag barnvakt åt mina sötisar, vi äter jordgubbar och glass + kollar film. Myste på stan innan med fina vänner och när jag kommer hem ska jag mysa med sötis! Igår fikade jag med fina Linnea efter skolan och sen åkte jag till fina Emma och sov kvar där :) nu ska vi fortsätta mysa här. Puss


Två bilder från i fredags


Godmorgon!

Antar att alla ligger och sover nu. Själv har jag varit vaken sedan klockan halv 7 imorse.. Åkte hem till Emma efter jobbet igår, vi lagade mat och kollade på Pearl Harbour, jag hade knappt sovit nå natten innan så jag var jätte trött, skulle egentligen åkt hem och sovit eftersom jag började jobba klockan nio imorse men somnade där och vaknade efter att sista bussen hem hade gått så då var det bara att ställa klockan på halv 7 för att hinna hem och sen åka och jobba. Nu är jag alltså på golfen och jobbar, slutar 5 och då ska jag och mamma på köpis en sväng och sen ska vi hem och grilla + att sötis kommer ikväll. Puss

Har knappt varit nå folk alls uppe på golf...

img_4475 (MMS)

Har knappt varit nå folk alls uppe på golfen sen jag började! Men nu skiner solen så hoppas folk kommer hit snart:) har några timmar kvar ju! Kommer lägga upp bilder senare från igår! Puss


Jobbade några timmar på kvällen igår sen å...

img_4616 (MMS)

Jobbade några timmar på kvällen igår sen åkte jag hem till Hanna där ci firade henne hela kvällen! Var super trevligt :) sen åkte jag hem och myste lite!  Nu är ju frågan vad jag gör uppe redan?? Jo jag ska såklart upp och jobba! Hehe. Jobbar hela dagen sen ikväll ska jag hem till Emma, vi ska laga mat och bara mysa :) ha en fin lördag!


Grattis älskling!

Mår inte bra idag. Kom nyss hem från skolan, ska strax åka upp  och jobba några timmar på golfen sen ska jag snabbt bege mig till Hanna som fyller 18 år idag. Ska fira henne ikväll lite tjejer! Grattis fina fina du! Blir nog en ganska tidig kväll för mig, är trött redan nu och imorgon bitti börjar jag jobba klockan nio så skulle behöva lite sömn innan dess. Ha en fin fredag kväll!

Haha här var vi små..

You will never walk alone


Så himla skönt ute idag!! Vi sitter ute oc...

img_0740 (MMS)

Så himla skönt ute idag!! Vi sitter ute och tar vara på solen :)


Love is not a maybe thing

Hade en fin helg. Umgåts med fina människor, jobbat en hel del, ätit gott och avslutade med en myskväll! Igår fikade jag med Linnea & Sofia, blir inte att jag träffar de så ofta som jag hade velat men alltid lika mysigt att ses ♥ Åkte hem till Emma efter det och umgicks hela kvällen!

Har haft NP i engelska idag, kändes bra men hade kunna gått bättre. Engelska är inte mitt starkaste ämne. Ska snart ner på stan och möta mitt fina hjärta för sushi! Ikväll ska jag hem till Emma för 90210 & Big Brother mys.


Inatt somnar jag med ett leende på läpparn...

Inatt somnar jag med ett leende på läpparna! Sovgott fina ni.


Hade super mysig kväll igår. Vi var hemma ...

img_6423 (MMS)

Hade super mysig kväll igår. Vi var hemma hos mig och grillade och drack lite, sen vart det en spårad taxiresa till Ockelbo där kvällen fortsatte ett tag över midnatt! Nu sitter jag och Linnea och käkat hamburgetallrik i solen! Så himla varmt. Ska snart hem till Linnea och sola! Sen ikväll ska jag mysa :)


Haha ni ska se hur rolig jag ser ut när ja...

img_0876 (MMS)

Haha ni ska se hur rolig jag ser ut när jag är ute och plockar bollar! Bollplockaren vill inte göra riktigt som jag vill :) Ser ut som en liten mini människa i den stora bilen! Slutar om en halvtimme och då ska jag snabbt hem för mina gäster är redan hemma hos mig ;)


Uppe med tuppen! Är på golfen och jobbar n...

img_0569 (MMS)

Uppe med tuppen! Är på golfen och jobbar nu. Jätte skönt ute idag så ska passa på att sola lite :) slutar vid fem, och då ska jag hem och umgås med fina vänner hela kvällen och natten! Grilla och mysa. Ha en fin lördag!


Min älskling fyller år idag, Grattis ♥


Life is better with you in.

Har hänt en hel del sedan jag skrev förra gången. Trivs med mitt liv. Jobbar för det mesta, tar vara på all ledig tid jag har, umgås med fina vänner, jobbar lite mer, Går ut och lunchar med fina personer, sover borta för det mesta, pluggar, festar ibland och har mysiga filmkvällar med fina personer. Jag har så många fina personer i mitt liv och jag tänker inte lägga en sekund till på personer jag inte behöver i mitt liv. 

Snart kommer min fina storasyster hem, Marlene. Hon har nu tillbringat nästan två år i en helt annan världsdel, USA. Jag har varit och hälsat på henne två gånger, en gång i Philadelphia och en gång i Los Angeles. Hon har verkligen vuxit som person och jag är så stolt över henne. Om en månad får jag krama om henne hur länge jag vill.