Du är min bästa vän och hela min värld. Det kommer du alltid vara. L.N.

Igår var vi hos Ellen och hade det trevlig...

img_5424 (MMS)

Igår var vi hos Ellen och hade det trevligt! Drack vin och dansade. Haft mysig morgon ute i solen med älsklings Linnea :) sitter på tåget till Gävle nu, ska hem till Emma och ha myskväll!


Tränat klart. Nu åker jag till min fina oc...

img_0269 (MMS)

Tränat klart. Nu åker jag till min fina och myser!


Myser med Ellen! Vi var och fika efter sko...

img_4010 (MMS)

Myser med Ellen! Vi var och fika efter skolan och nu ska vi snart på afrodans :) efter det åker jag direkt till Majsan och sover där!


Underbara lunch

img_0742 (MMS)

Underbara lunch


Provar att mobil blogga för första gången!

img_9975 (MMS)

Provar att mobil blogga för första gången! Kom nyss hem från skolan, ska packa ihop lite saker och åka hem till Emma där jag ska mysa hela kvällen och natten :)Imorgon ska jag träffa Ellen, var så länge sedan så det ska verkligen bli mysigt!


Jag trivs!

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev någonting här. Har haft två helt underbara veckor som innehållt massor av spännande saker. Fått hem min iphone, jobbat massor, varit barnvakt, varit på arbetsintervju, fått ett till jobb, myst med mina fina vänner, fikat en massor, ätit ute en massa och sovit borta mestadels av tiden. Jag trivs!


Tisdag

Hade mysigt lördag och söndag med bästis. Igår började skolan igen, efter åkte jag och några tjejer från klassen ner till stan och åt mat och sen åkte jag iväg och jobbade :) Kom hem nio trött efter bara tre timmars sömn natten innan. Har nyss slutat så ska snart möta upp min fina vän Linnea för fika på stan och sen ska jag till köpis för lite roligheter. Vid sju ska jag och älskade mami på Afrodans. Hoppas det är roligt!

Lördag

Nu åker jag till Ockelbo och möter upp Linnea, vi ska käka kebab och sen gå lite på marknaden. Ikväll blir det bara lugnt, mysa massor. Sover kvar där och tar mig sen hemåt imorgon. Då blir det massa plugg för sen börjar skolan igen.

Fredag

Köpte med oss pizza hem igår efter zumban sen skyndade jag mig hem till Majsan, vi myste framför en film med cheeseballs! Idag åkte vi in till stan, kollade runt lite och solade. Sen hem och jobba, skulle sluta halv 10 men jobbade över så slutade 11 istället. Nu ska jag sova, imorgon ska jag få träffa mitt hjärta igen! Vi ska mötas upp på stan för sushi och sen ska vi hem till henne och mysa :)

Nu: Zumba!


Idag kommer mitt hjärta hem igen. Tomt utan henne!


Härliga torsdag

Idag är det 9 plusgrader ute, + att solen skiner! Dock har jag tillbringat min dag inomhus. Städat hela huset, lagat mat, ringt viktiga samtal och nu ska jag ta tag i lite plugg innan mamma kommer hem och vi åker iväg på Zumba. Det är verkligen något jag kan rekomendera, så himla roligt!  Efter det åker jag hem till Majsan och myser hela kvällen och natten :)

Puerto Banus

Den 27 Juli åker jag och min familj till Puerto Banus för att spendera mer än två veckor tillsammans! Vi ska fira pappa som fyller hela 50 år den 30 Juli. Vi har hyrt en egen lägenhet där med pool. Då får vi tid att ta igen lite tid med Marlene också ♥ Kommer bli underbart!



Vi saknar dig älskling

Idag har jag tagit mig en sovmorgon, lagat super god mat och sen varit och jobbat! Nu skypar vi med älskade Marlene som vi saknar så mycket ♥

Tisdag

Nu åker jag in  till stan med Majsan, lunchar och kikar runt lite! Sen ikväll möter jag upp Linnea och Sofia för bio. Mysig dag! Puss ♥