Här ligger vi och myser


Sushi


Min fina fina vän

Kom nyss hem från skolan. Håller på att flytta över mina saker till mitt nya rum. Ska knäppa kort och visa senare, det är jätte mysigt! Ska möta Linnea på stan om ett tag så ska vi äta sushi och efter det ha mys kväll här hemma :) Måste bara se till att plugga lite nu innan jag åker så jag slipper resten av veckan!



Här ligger jag och myser

Godkväller. Har haft en super bra helg. Efter skolan i fredags så gick jag ner på stan och fikade med Linnea, Ellen och Matilda, så mysigt! Sen åkte jag iväg och jobbade till halv nio och tog mig direkt hem till Maria sen och firade henne för hon fyllde 18. Grattis fina ♥ Jobbade lördag morgon, fick jobba över, slängde mig in i duschen när jag kom hem och sen åkte jag och familjen till stan och åt mat innan vi tog oss till Läkerol där vi kollade på brynäs match. Dom vann! Efter det hoppade jag på ett tåg till Ockelbo. 20-årsfest. Blev kvar långt in på natten så när klockan ringde klockan tio imorse var jag mer än död. Fick skjuts hem. Åkte upp och jobbade några timmar och sedan dess har jag pluggat lite och sovit lite. Nu ska jag somna för natten. Puss!



Tisdag

Myskväll med fläskisarna Linnea och Elina igår. Barnvakt hela kvällen idag! Nu dusch sen sova. Imorgon ska jag fika med Linnea och Sofia efter skolan, saknar dom ♥ Sen ska jag möta upp älsklings L:et och gå på bio sen sover hon hos mig. Mys dag! Puss. 



Jag vill ha sommar


Öland 2009. Hur bra som helst!

Fredag

Jag har sådan hemsk träningsverk att det är helt sjukt. Har valt Fittness på individuella valet vilket är 3 timmar på torsdagen sista lektionen och 2 timmar första lektionen på fredagen. På det har jag även Zumba på torsdags kvällen och idrott på fredagen. Haha så jag gick från att inte träna ett skit till att träna 7 timmar på två dagar. Gissa min träningsverk??? Dock känns det skit trist att all träning är på samma dagar och att det inte är mer utspritt.. 

Ska snart ta mig upp till mina sötisar och vara barnvakt hela kvällen. Dom är så mysiga! ♥

USA bilder, del 2

Var till Malibu en dag och myste



Var och shoppade + åt frozen yoghurt, så jäkla gott!!





Åkte till San Diego en helg











Efter detta dog min kamera så sista veckan har jag inga bilder..
Men jag hade iallafall en UNDERBAR resa och vi har haft så roligt och mysigt. Sett så mycket och umgåtts med min älskade syster. Längtar till hon kommer hem igen så jag får uppleva dessa mysiga stunder med henne varje dag ♥


Onsdag

Känner verkligen av jetlagen. sover från att jag kommer hem från skolan till morgonen därpå.. Idag har jag hållt mig vaken iaf som tur är! Har pluggat massor sen jag kom hem och ska nu ta mig in till stan för att äta middag med sötis Carro ♥ Ska bli så mysigt! Sen ska jag hem och sova, imorgon har jag fitness tre timmar i skolan och sen har jag zumba en timme på kvällen. Vad hände? Puss!

Tänk vad mycket man förändras på ett år. Sjukt!


USA bilder, del 1

Utsikten från första hotellet
Världens godaste frukost fick vi varje dag

Myste massor första dagen


Träffade älskade Marlene


Firade nyår + dagen efter i Hollywood (Har dock inga bilder från nyår)







måndag

Hade super mysigt med Linnea igår! Upp tidigt till skolan, roligt att träffa alla igen men jobbigt att komma igång med plugget. Åkte hem direkt efter skolan och lag mig och sov, vaknade inte förens för en timme sedan och kom på att jag har en matte inlämning till imorgon så var bara att göra den. Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon bitti igen, först tänkte jag lägga ut bilderna från resan bara. Sovgott ♥

hemma i kalla sverige igen

Så nu är jag hemma igen, känns både bra och dåligt! Har haft en helt underbar semester och det var så himla roligt att träffa min älskade syster igen. Men nu är det skönt att vara hemma igen, komma tillbaks till vardagen. 

Mamma, pappa och Majsan var och hämtade mig på Arlanda imorse. Sötisarna. Nu ska vi upp till Mormor och Morfar och äta, sen tar jag mig till min älskade saknade fina vän, L. ♥